Over Tina

70C9177B-1F0F-4EED-93E7-ACEE0DBD669E

Hoi! Ik ben Tina, 32 lentes jong, mama van Fygo (3) en Jip (0), en ik ben gek op schrijven. Om die reden ben ik ook heel dankbaar dat ik voor mijn werk als documentatie- en communicatie specialist voornamelijk achter mijn laptop teksten zit te tikken. Toch vind ik het jammer dat ik daar niet veel persoonlijks in kwijt kan. Vandaar dit blog!

Door dit blog te volgen kom je van alles te weten over mijn leven (als moeder) en deel ik met jullie mijn persoonlijke tips die het leven nóg leuker, makkelijker en gezonder (gezonder? Ja gezonder!) kunnen maken.

Ik heb namelijk een klein beetje een hekel aan producten die nare stoffen bevatten die niet goed zijn voor de mens. Ik zeg een klein beetje omdat het eigenlijk een soort van haat-liefdeverhouding is; ik probeer zo gezond mogelijk te leven, maar ook ik heb uiteraard af en toe onwijs veel zin in een frikandel speciaal, een handvol snoep, het spuiten van een heerlijke deo onder mijn oksels of het dragen van een tof shirtje van synthetisch materiaal. Ik geef dan ook gewoon lekker toe aan die behoefte en voel me daarna maar een tikkeltje schuldig.

Verder woon ik in het prachtige Zwolle, ben ik al meer dan 14 jaar verliefd op Hilbert, heb ik twee HBO diploma’s op zak (Media & Entertainment Management en Voedingsdeskundige), is dansen mijn grote passie en maak je me blij met een bezoekje aan het theater of een (buiten)festival, eten in een hip restaurant, een goed boek, een tripje naar de zon, een mooie wandeling door de natuur of met een leuk Instagram account ツ.

Daarover gesproken, volg je me ook op Instagram, Facebook en Bloglovin?

Liefs,
Tina