Traktatie idee (Fygo 4 jaar en afscheid KDV)

Hiep hiep hoera! Fygo is 4 jaar!

Vorige week werd Fygo 4 en dat betekent dat hij na de zomervakantie naar de basisschool mag!
Vandaag heeft hij zijn afscheidsfeestje op het kinderdagverblijf en mag hij trakteren.

Bij het bedenken van een leuke traktatie had ik 2 wensen. Het moest enigszins gezond zijn én de kinderen moesten het leuk vinden. Alleen iets eetbaars is binnen no time op en dan zijn ze het alweer vergeten. Van deze traktatie hebben ze net iets langer plezier en denken ze hopelijk nog een keertje aan Fygo ;).

De traktatie voor de kids

Bij de Hema kocht ik deze leuke uitdeelzakjes. De zakjes heb ik gevuld met een potje Play-Doh klei, een zakje suikervrije aardbeiensnoepjes, een ballon en confetti. Aan het zakje hing ik een foto van Fygo met de tekst ‘Denk je nog eens aan mij, als je speelt met deze klei?‘. Zo fout, dat ik het stiekem toch wel heel leuk vond ;-). Bovendien ken ik geen enkel kind dat spelen met klei níet leuk vindt.

Waar te koop?

Uitdeelzakjes – Hema
Confetti – Hema
Ballonnen – Hema
Play-Doh klei – Bol.com
Aardbeiensnoepjes – Jumbo

Kosten

In totaal was ik €25,00 kwijt voor 15 gevulde uitdeelzakjes.
Per kindje is dat dus €1,66.

Voor de leidsters

Voor de leidsters maakte ik een apart kadootje als bedankje. Fygo heeft echt een onwijs leuke tijd gehad op het kinderdagverblijf. Hij heeft er ontzettend veel geleerd, werd heel goed verzorgd en kreeg er mega veel liefde. Daar ben ik ze heel erg dankbaar voor.

Ik liet voor allebei de vaste leidsters een bordje bedrukken met dezelfde foto als die van de traktatie voor de kinderen. Hopelijk eten ze hier voortaan hun lunch van op de groep, en denken zij met net zo veel plezier terug aan Fygo als hij aan hen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s