Mijn zwangerschap – Update (30 weken)

Een tijd geleden gaf ik jullie een update over het eerste trimester van mijn zwangerschap. Ik had nooit verwacht dat de eerstvolgende blogpost pas weer een update zou zijn in het derde trimester. Helaas is dat wel het geval en ben ik dus nog steeds niet in staat om (meer) te bloggen. Ik ben nu 30 weken zwanger en lig nog steeds veel op de bank. 

Inmiddels hebben de arbo arts en de verloskundige de hoop ook al een beetje opgegeven dat ik voor de bevalling nog weer helemaal beter word. Ik zal dus voor mijn officiële verlof ook niet meer aan het werk gaan. Enorm balen, maar ik heb me er bij neer te leggen en moet volhouden. 

Gelukkig heb ik wel steeds vaker een paar misselijkvrije uurtjes en heb ik ondertussen al een aantal uitstapjes gemaakt. Het is nog niet veel, maar ik ben enorm dankbaar voor de momenten dat ik wel even kan genieten en ik kijk zo ontzettend uit naar het moment dat de baby er is!

Babyhoekje

22B272C6-4E85-4E7F-9993-B2A526A27F7F

Dankzij de hulp van alle lieve mensen om ons heen is het babyhoekje op onze slaapkamer gelukkig wel al af. Helaas hebben wij, na 3 jaar zoeken en een aantal tegenslagen, ons droomhuis met minimaal 3 slaapkamers nog steeds niet gevonden. Daarom slaapt de baby de eerste maanden bij ons op de kamer en heeft hij dus geen eigen slaapkamer. Hopelijk vinden we snel alsnog een nieuw huis, maar vooralsnog heeft dit eigenlijk ook wel wat! 

Nu dit hoekje af is kan ik me op goede momenten richten op de inrichting van de commode, het wassen van de kleertjes en het bekijken van wat we nog missen en ik dus nog even moet bestellen. 

Dat vond ik namelijk zó jammer. Dat ik zo ziek was dat ik ook alle voorpret van de voorbereidingen moest missen. Nu dit allemaal staat kan ik er echt van genieten om vanuit bed naar dit hoekje en alle kleertjes te kijken! :-). 

Volgende blogpost

Ik vrees dat de eerstvolgende blogpost pas na de bevalling geschreven en gepubliceerd zal worden. Maar zodra ik daarna weer helemaal fit ben ga ik gewoon weer proberen om wekelijks  iets te posten! Ik mis het namelijk wel heel erg! 

Tot dan!

Liefs,
Tina 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s