Gelukkig nieuwjaar!

Allereerst wil ik iedereen een heel gezond en gelukkig 2018 wensen. De feestdagen zitten er inmiddels op dus is het weer tijd om je goede voornemens op te stellen en deze na te gaan leven. Een aantal goede voornemens van mij zijn zó persoonlijk dat ik ze liever voor mezelf houd. Maar de overige wil ik uiteraard graag met jullie delen!

Goede voornemens 2018

 • Een huis kopen
 • Een basisschool voor Fygo uitzoeken
 • Een vakantie boeken naar een Spaans eiland
 • Een stedentrip maken met Hilbert
 • Een meditatiekussen kopen en meer mediteren
 • Meer doen wat ík wil en me minder aantrekken van wat anderen vinden
 • Vaker mijn bullet journal gebruiken
 • Eindelijk fotoalbums van de vakanties naar Indonesië, Thailand, Florida en Kaapverdië maken en bestellen
 • Vaker mijn dankbaarheden noteren en deze in mindere periodes teruglezen
 • Het bereiken van 2000 volgers op Instagram
 • Minimaal 50 boeken lezen
 • En last but not least: vaker echt gelukkig zijn en nóg meer ‘mindfull’ leven!

En nu jullie!

Ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd naar jullie goede voornemens. Mijn persoonlijke lijst is al best lang, maar wie weet krijg ik door jullie nog meer inspiratie om van 2018 een top jaar te maken! Laat je je leukste/belangrijkste/meest orginele goede voornemen(s) even achter in een reactie op dit blog of op één van mijn social media kanalen!?

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s