Ace & Tate

Wie mij volgt op Instagram weet dat ik onlangs een bril heb besteld bij Ace & Tate. Omdat wij per 1 januari overstappen naar een andere zorgverzekering, wilde ik graag nog gebruik maken van de vergoeding die ik zou krijgen bij aanschaf van een nieuwe bril. De bril die ik heb besteld heb ik volledig vergoed gekregen. Een gratis bril dus, zo fijn! In deze blogpost leg ik uit waarom ik heb gekozen voor een bril van Ace & Tate.

Laat ik beginnen met te vermelden dat dit geen gesponsorde blogpost is. Ik heb de bril zelf betaald en deze daarna bij mijn zorgverzekering gedeclareerd.  Ook krijg ik niet betaald om deze blogpost te schrijven. Ik ben gewoon fan en vind het leuk anderen ook enthousiast te maken over dit merk en hun service.

Home try-on

IMG_3979.JPG

Toen ik me ging verdiepen in wat voor bril ik wilde, ontdekte ik dat ik de monturen van Ace & Tate toch wel erg leuk vond. Helaas is er in Zwolle geen verkooppunt en dat zorgde ervoor dat ik de aanschaf steeds maar uitstelde. Daarnaast heb ik er een hekel aan om de stad in te gaan en in de drukte brillen te gaan staan passen.

Hoe fijn is het dan dat Ace & Tate de mogelijkheid biedt om thuis monturen te passen! Met de Home try-on service kun je 4 monturen uitkiezen en deze kosteloos naar je toe laten zenden. Vervolgens krijg je 5 dagen de tijd om ze te passen, waarna je ze weer kosteloos terug kunt sturen. In die 5 dagen kun je selfies maken tot je erbij neervalt en de mensen die regelmatig naar jouw hoofd moeten kijken laten beslissen welke bril ze het liefst op jouw gezicht zien.

E11D1645-F864-4781-9F88-40AA6A6925A5

Tadaa, mijn selfies! Op Instagram vroeg ik jullie welk montuur jullie het leukste vonden en de meesten stemden voor bril nummer 4. Ik zelf twijfelde voortdurend tussen nummer 1 en nummer 4, maar besloot na 3 dagen om toch voor nummer 4 te gaan. Nadat ik de brillen had teruggestuurd begon ik weer te twijfelen. Ik vond het montuur van nummer 1 eigenlijk het leukst, maar de kleur van bril nummer 4. Nou wist ik dat ongeveer dezelfde kleur ook op montuur nummer 1 mogelijk was, maar dat deze momenteel niet beschikbaar zou zijn. Ik heb Ace & Tate een mailtje gestuurd en mijn twijfels uitgelegd, en wat bleek? Ze hadden nummer 1 nog in de kleur Chocolate chip, wat lijkt op de kleur van nummer 4! Mijn twijfel werd dus in één klap weggenomen en ik ging toch voor nummer 1.

Bestellen

Account ace and tate

Voor de zekerheid deed ik nog snel een oogmeting bij een opticiën hier in Zwolle, maar de sterkte van mijn ogen was sinds de vorige oogmeting (5 jaar geleden) niet gewijzigd. Via de website van Ace & Tate plaatste ik dus mijn bestelling, inclusief een foto van mijn brilrecept. Alle enkelvoudige brillen kosten €98, ongeacht de sterkte. Wil je een multifocale bril? Dan betaal je €248. Op hun website wordt uitgelegd hoe het kan dat een goed ontworpen bril van goede kwaliteit toch niet duur hoeft te zijn. Onder het kopje Bestellingen op je Ace & Tate account kun je nauwkeurig de status volgen van je bestelling.

Miles – Chocolate chip

 

Precies een week na het plaatsen van mijn bestelling kwam de postbode aan de deur met mijn nieuwe bril, de Ace & Tate Miles Chocolate chip. Ik ben er blij mee!

3A144355-14FD-488D-9A02-2AE334A095FC

Wil jij nou naar aanleiding van deze blogpost ook een bril bestellen bij Ace & Tate? Dan zou ik het leuk vinden als je me tagt in je Home try-on selfies en de hashtag #tinadeeltaceandtate gebruikt! Kom maar op met die brillenfoto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s