Mijn guilty pleasures

Dat ik van (pure) chocolade houd, een huismus ben en altijd trouw naar Wie is de mol, Expeditie Robinson en Boer zoekt vrouw kijk is bij de meeste mensen om mij heen wel bekend. Maar er zijn ook een aantal dingen waar ik me een piepklein beetje voor schaam 😉. Lees snel verder en ontdek mijn guilty pleasures!

Televisie

Tot een half jaar terug keek ik nog meerdere dagen per week naar Goede tijden Slechte tijden. Het was gelukkig niet zo erg dat als ik het niet kon zien dat ik het opnam en later terug keek, maar als ik toch om 20.00 uur thuis was, dan zette ik de televisie wel altijd eventjes op RTL4. Ik kijk nu bijna geen televisie meer (behalve naar eerstgenoemde programma’s) en al helemaal niet meer naar GTST. Als ik nu dan toch om 20.00 uur thuis ben en niks te doen heb pak ik veel en veel liever mijn boek om even lekker te lezen!

Netflix

pretty-little-liars

Nu ik het toch over televisie heb moet ik denken aan een serie die ik een tijdje keek toen ik wegens mijn burn-out thuis zat. Inmiddels hebben we ons Netflix abonnement opgezegd, maar stiekem heb ik toch wel heel erg genoten van Pretty Little Liars. Voor wie dus nog een lekkere ‘wijvenserie’ zoekt om in je eentje naar te kijken, probeer het eens 😉 .

Boeken

82B2F5B3-5CBA-48DF-841A-C347BC40EFBD.jpeg

Hoe meer boeken ik lees, hoe meer verschillende soorten genres ik ga waarderen. Toch heb ik na een ‘zwaar’ boek altijd weer de behoefte aan iets luchtigs. Ik vind het dan ook heerlijk om weg te zwijmelen bij de boeken van Jill Mansell. Ook literaire thrillers van schrijvers als Suzanne Vermeer zijn soms fijn als ‘tussendoortje’.

Eten

frikandel-xxl-speciaalWij eten best gezond en koken bijna altijd zelf. Maar áls we dan een keer wat gaan halen wil ik het liefst een frikandel speciaal (of sushi, maar dat vind ik niet echt een guilty pleasure 😉). En dan het liefst met extra veel saus en uitjes zodat ik ook mijn frietjes er nog even in kan dopen. Hmm!

Snoepen

Ik ben dus dol op chocolade, misschien mag ik van geluk spreken dat ik lactose intolerant ben en dus niet alle chocola kan kopen dat in de schappen ligt. Maar omdat ik dus al niet zo veel kan snoepen, vind ik altijd dat ik des te meer mag genieten van de dingen die ik wel mag en heel erg lekker vind. Ja, ik ben dus zo iemand die al in september pepernoten koopt. Ik weet het. Dat kan echt niet. Maar ja, als het dan toch al in de winkels ligt en ik heb een keer zin in wat anders dan chocola… oi oi oi, dan kan ik die verleiding dus echt niet weerstaan. Ook heb ik soms, één keer in de zoveel tijd, ineens heel veel zin in snoep. En dan echt van die kindersnoep, zoals Haribo kindermix, zure matten, dolfijntjes, kikkertjes, tumtum, etc. Ik moet hier wel eerlijk bij zeggen dat ik het dan meestal gewoon koop, maar na een paar snoepjes alweer spijt heb en hoop dat Hilbert alles op eet.. of ik verstop het in de kelder voor later hahaha.

Blog

IMG_1448Misschien lag het aan de naam dat ik me er een beetje voor schaamde. Maar ik las altijd trouw de blogs van Miss Lipgloss. Dit was iets dat ik deelde met mijn beste vriendin en omdat we altijd bang waren dat iemand ons over haar zou horen praten noemden (oke, noemen) we haar ‘Missie’. Ze woont nu bij mij om de hoek dus ik kom haar regelmatig tegen. Inmiddels is ze verder gegaan onder de naam Cynthia.nl en gaan haar blogs en vlogs niet meer alleen over ‘meisjesdingen’. Ik schaam me er nu dus absoluut niet meer voor en ben zelfs trots dat ook zij een Zwollenaar is. Ze inspireert me en ik doe ook regelmatig wat met haar tips! Dus als je haar nog niet volgt, neem eens een kijkje op www.cynthia.nl!

Musical-liedjes

Dat je van musicals houdt is natuurlijk niks om je voor te schamen. Maar als klein meisje kocht of kreeg ik vaak de cd na het bezoeken van een musical. Deze cd’s draaide ik vervolgens volledig grijs op mijn eigen kamer waardoor ik nu nog steeds alle teksten uit mijn hoofd ken. Ik geniet er ook echt van als er een herkenbaar musical-lied langskomt op de radio. Onlangs ging ik (voor de tweede keer) naar de musical de Lion King en ik kon álle liedjes nog helemaal meezingen (dit deed ik in mijn hoofd, niet hardop, don’t worry). Best een beetje gênant toch, als 30 jarige?

Nu jullie!

Als ik goed nadenk kan ik nog wel een paar dingen verzinnen waar ik niet heel trots op ben maar wel heel erg van geniet. Maar in plaats van deze blog nóg langer te maken lijkt het me leuk dat jullie je eigen guilty pleasures met mij delen. Laat je het weten in een reactie onder deze blogpost of via één van mijn social meda kanalen!? 😀

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s