TBT – Week 26

Yes, het is de eerste zondag van juli en dat betekent dat het nu echt officieel zomer is én dat jullie gezellig mee kunnen kijken met wat ik de laatste week van juni allemaal heb gedaan! Eigenlijk was dit best een saaie week. Of nouja, ik vond het heerlijk relaxed, maar voor jullie niet echt spannend om te lezen ;). Ik had afgelopen week gewoon helemaal geen plannen, heb zelfs een extra dagje vrij genomen en Hilbert is nu een weekendje weg dus ben ik alleen thuis met Fygo.

Zondag

Gelukkig begint de TBT blog altijd op zondag en kan ik tenminste nog íets leuks laten zien haha. Over 3 weken gaat een vriendin van mij trouwen, dus werd het tijd voor een vrijgezellenfeest! Aangezien ze ook nog eens zwanger is organiseerden we een baby shower en vrijgezellenfeest in één. Het is dan ook geen wilde dag maar gewoon lekker relaxed en gezellig. Nadat we haar hebben verrast beginnen we met een high tea met allemaal lekkere (zelfgemaakte) hapjes en kadootjes. Daarna gaan we naar de Escape room in Raalte en weten we ruim binnen het uur te ‘ontsnappen’.

We sluiten de dag af met een lekker hapje eten in de stad. Het was een hele gezellige dag en volgens mij heeft ook de mommy- en bride to be genoten!

Maandag

Vandaag ben ik lekker een dagje vrij. Al tijden had ik behoefte aan een dag voor mezelf. Ik kwam maar steeds niet toe aan bepaalde dingen die ik al heel lang wilde doen en had geen idee wanneer ik weer een keer naar de kapper kon (dat doe ik liever niet samen met Fygo), daarom besloot ik dat gewoon deze maandag in te plannen. Ik had een druk weekend en Fygo kan gewoon lekker naar de opvang, dus dit kwam perfect uit!

Ik sta gewoon om 06.30 uur op om Fygo op tijd weg te kunnen brengen en ga daarna meteen door naar de kapper. Om 10.15 uur ben ik weer thuis en heb dus nog de hele dag de tijd om lekker in huis aan te rommelen en te bloggen. Heerlijk!

Dinsdag

Helaas is mijn lekkere lange weekend alweer voorbij en ga ik weer gewoon aan het werk. Ik heb erg veel te doen dus dan vliegt de dag voorbij. Hilbert en Fygo hebben ondertussen een gezellige mannendag. Wanneer ik rond 17.30 uur thuis kom uit het werk is het eten al bijna klaar, want over een uur moet ik alweer weg om te dansen. Over 2 weken zijn de eindvoorstellingen, dus in deze periode zijn er een aantal gezamenlijke repetities met andere groepen, waardoor we extra vroeg aanwezig moeten zijn. Ik red het allemaal net en de repetities gaan best goed!

Na het dansen spring ik thuis onder de douche en kruip ik nog even lekker op de bank met een kop thee en mijn e-reader.

Woensdag

Woensdag. Mijn standaard vrije dag. Vandaag brengen Fygo en ik de dag dus weer gezellig samen door! Helaas regende het de hele tijd en hebben we, op een snelle wandeling naar de supermarkt na, de hele dag binnen ‘gespeeld’ :).

Donderdag

Vandaag komt de schoonmaakster weer, dus Hilbert brengt Fygo rond 07.30 uur al naar het kinderdagverblijf, zodat ik kan zorgen dat het huis opgeruimd achter wordt gelaten. Het is nationale Modderdag, en dus ook op de opvang! Ik heb Fygo zijn oudste kleding aangedaan, dus hij kan helemaal los! Zo leuk!

’s Avonds eten we één van mijn lievelingsgerechten! Verse (volkoren) tagliatelle met (lactosevrije) doperwten roomsaus en parmaham! Yum!

Vrijdag

Het is deze week een even week dus werk ik op vrijdag thuis. Op zolder heb ik een werkplek ingericht en dat werkt prima. Normaal gesproken komt op deze dag mijn moeder of schoonmoeder oppassen, maar omdat Hilbert een weekendje weggaat heeft hij vandaag vrij genomen. Hij hoeft pas om 16.00 uur weg, dus het zou zonde zijn als mijn moeder 2 uur lang moet rijden voor 1 uurtje oppassen. Ik begin daarom mijn werkdag al om 07.30 uur en wissel Hilbert dan om 16.00 uur af. Tussendoor heb ik nog wel een afspraak. Rond 10.30 uur ga ik (lekker op de fiets) naar therapie. Wat veel mensen niet van mij weten is dat ik vorig jaar rond deze tijd overspannen ben geraakt. Een paar weken later stortte ik helaas volledig in en kwam ik tijdelijk thuis te zitten. Inmiddels ben ik weer helemaal back on track, maar blijf ik nog wel de therapie (PMT) volgen. Ik vind het heerlijk, we doen veel mindfulness en daar heb ik heel veel baat bij. Wie weet schrijf ik ooit nog eens een (wel heel persoonlijke) blog over deze nare periode uit mijn leven. Maar voor nu kijk ik liever vooruit, of nouja.. leef ik lekker in het nu :).

Zaterdag

Wat gaat de week toch snel! Het is alweer zaterdag! Fygo en ik hebben onze eerste nacht zonder papa weer overleefd en doen vandaag lekker rustig aan. Omdat er toch boodschappen zullen moeten komen voor het weekend, trotseren we nog wel even de regen en lopen we naar de supermarkt. Bah wat een vies weer de laatste tijd!

Als we terug zijn bouw ik, met pijn in mijn hart :(, de Wishbone trike om tot de Wishbone bike loopfiets. Twee weken geleden is één van de banden lek gegaan en aangezien Fygo bijna 2 is kon ik hem maar net zo goed meteen helemaal ombouwen. Hij vindt het nog wel een beetje moeilijk, dus dat wordt flink oefenen de komende tijd!

Komende week

Dat was de TBT-week van juni! Vandaag (zondag) komt Hilbert rond 16.00 uur weer thuis en als het droog is lopen we waarschijnlijk nog wel even richting het foodtruck festival Lepeltje Lepeltje in Zwolle. Deze week werk ik weer drie dagen (maandag, dinsdag en donderdag) en heb ik 2 (!) algemene repetities van dansen (dinsdag en vrijdag). Woensdag heb ik met een vriendin afgesproken om een bakkie te doen en voor volgend weekend staat de agenda weer helemaal volgepropt. Maar goed, dat kan ik dan ook wel weer aan na zo’n rustig weekje en weekend als deze :).

Geniet van jullie zondag en succes weer komende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s