Top 5 favoriete televisieprogramma’s

Als Hilbert en ik ‘s avonds samen tijd hebben kijken we vaak een serie op Netflix. Ik zal binnenkort eens een blog schrijven over onze favoriete series van de afgelopen tijd. Toch zijn er een aantal programma’s op televisie waar we het liefst voor thuisblijven of die we sowieso opnemen als we echt niet kunnen kijken.

Wie is de mol?

wie-is-de-mol

Op nummer 1 staat toch wel echt het AVROTROS programma Wie is de mol? Al meer dan 12 jaar volgen we trouw ieder seizoen van dit programma (wat inmiddels al 17 seizoenen telt!). Wat ik erg jammer vind is dat het sinds vorig jaar op zaterdag wordt uitgezonden. Vaak hebben we dan al dingen gepland en moeten we het dus een andere keer terug kijken. Meestal is dat niet zo’n groot probleem maar in het geval van Wie is de mol? wil je dan liever niet al weten wie eruit is. Het is dan een hele uitdaging om alle (sociale) media te ontwijken. Het leukste aan het programma vind ik dat je zelf ook mee kunt doen door middel van de app. Al 4 jaar op rij bleek ‘mijn’ mol inderdaad ook dé mol te zijn! Yeah!

Boer zoekt vrouw

tv-programma-boer-zoekt-vrouw-achtergrond-met-tractor-en-kar-hd-boer-zoekt-vrouw-wallpaper

Gewoon een lekker wegkijk programma voor op de zondagavond. Voor wie het niet kent (ik kan het me haast niet voorstellen!); in dit datingprogramma gaan boeren opzoek naar een (nieuwe) liefde. Boeren staan erom bekend dat ze zo lekker nuchter zijn en dit programma bewijst dat dit ook echt zo is. Eigenlijk kan ik niet in woorden uitleggen waarom ik dit programma zo fantastisch vind, je moet het gewoon kijken!

Expeditie Robinson

expeditie-robinson

Ik kijk altijd de hele zomer uit naar Expeditie Robinson. In de zomerperiode is er weinig leuks op televisie (lang leve Netflix!) en aan het eind kan ik echt niet meer wachten totdat de expeditie weer begint (meestal in september). De laatste jaren waren het vooral BN’ers die op een onbewoond eiland werden gedropt, in kampen werden verdeeld en daar moesten zien te overleven. Naast het overleven moeten er proeven gedaan worden en vinden er eliminaties plaats. Tijdens de eliminaties mogen de kampleden iemand naar huis stemmen. In de meeste gevallen is er dan altijd nog ‘afvallerseiland’ waarvan er uiteindelijk weer iemand terug komt in de expeditie. Dit jaar mogen er, sinds lange tijd, weer onbekende Nederlanders meedoen! Wanneer deze blogpost online komt is helaas de inschrijftermijn al verstreken (ik verwacht zelfs dat ongeveer op dit moment de opnames aan de gang zullen zijn) dus kun je je niet meer aanmelden. Ik vind het een goede zet, ik denk dat de deelname van onbekende Nederlanders (náást bekende Nederlanders) weer een hele leuke andere wending aan het programma geeft! Ik heb er alweer zin in!

 BNN’s Versus

sat_700x466_um_visual_post_grid In het BNN programma Versus nemen 2 BNN presentatoren het tegen elkaar op. Een aantal afleveringen lang voeren ze iedere week een aantal opdrachten uit. Diegene die de meeste opdrachten het beste heeft gedaan heeft die aflevering gewonnen. Wie aan het eind van het seizoen de meeste afleveringen heeft gewonnen is de grote winnaar. Zoals ik het nu beschrijf klinkt het wellicht wat saai haha, maar het is gewoon een erg leuk programma! Of er dit jaar weer een nieuw seizoen komt en wie tegen elkaar gaan strijden heb ik nog nergens kunnen vinden. De laatste aflevering van het vorige seizoen (Jan Versus Geraldine) was op 21 maart 2016.

Divorce

schermafbeelding-2014-12-23-om-13-52-20

Helaas is deze serie na 4 seizoenen gestopt. Toch noem ik hem omdat hij zeker de moeite waard is om terug te kijken (er zijn dvd’s van gemaakt!). Man wat een heerlijke serie was dit. Divorce is een dramaserie vol humor en draait om alles dat een scheiding met zich meebrengt: de heftige emoties, de ruzies, de rouw, de twijfels, de kinderen, financiën, jezelf hervinden, opnieuw beginnen, de omgang met je ex en daten op je veertigste. Ik ben fan en vind het ontzettend jammer dat er geen vervolg komt!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s