Van fitmomnl.nl naar tinadeelt.nl

fullsizerender

Mijn laatste blog is alweer even geleden. Dit terwijl ik eigenlijk regelmatig zin heb om te bloggen, maar helaas te weinig inspiratie had om wekelijks iets te posten. Ik heb daarom de knoop doorgehakt en besloten mijn blog te veranderen. Ik blijf me voornamelijk richten op (jonge) moeders maar zal me niet meer beperken tot het schrijven over voeding en gezondheid.

In de laatste maanden was ik nogal zoekende naar waar ik nou echt blij van werd, want ik sta volledig achter het welbekende motto ‘Do more of what makes you happy’. Eigenlijk zijn er best wel wat dingen waar ik een brede glimlach van op mijn gezicht krijg, maar er zat niet echt iets tussen wat ik onbeperkt kan doen i.v.m. tijd en/of geld. Schrijven daarentegen kan altijd en overal, maar dan moet er wel voldoende inspiratie zijn. Dus waarom zou ik niet gewoon gaan schrijven over alle andere dingen waar ik blij (of juist gek) van word? Win-win, check!

Op Tina deelt wil ik dus heel graag meer van mijn leven met jullie delen; mijn passies, mijn ervaringen, mijn frustraties, mijn pas ontdekte lifehacks, mijn tips voor een bewuster leven en mijn avonturen met mijn dreumes Fygo.

Word jíj hier nu blij van? Volg me dan ook op mijn social media (zie het kopje Ik deel ook op)!

Veel volgplezier!

Liefs,
Tina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s