Slapen met Pluggerz Sleep Side oordoppen

image1

Naast gezonde voeding en voldoende beweging is een goede nachtrust ontzettend belangrijk om fit te blijven. Zelf ben ik helaas een verschrikkelijk slechte slaper en twijfelde ik al jaren over de aanschaf van op maat gemaakte oordoppen. De laatste jaren slaap ik niet meer dan 3 tot 4 uur per nacht en dat breekt je op den duur wel op. Van ieder geluidje word ik wakker en zodra ik eenmaal wakker ben duurt het uren voordat ik weer in slaap val. Ontzettend frustrerend, al helemaal omdat Fygo een hele goede slaper is en ik dus als moeder gewoon de luxe heb dat ik in principe hele goede nachten zou kunnen maken. Ik heb ongeveer alle oordoppen van de drogist en apotheek al geprobeerd, maar zonder succes (steekt uit, doet pijn, dempt niet genoeg geluid, valt uit, etc.). Twee weken geleden heb ik dus de knoop doorgehakt en besloten om toch maar te gaan investeren in een set op maat gemaakte slaapdoppen. En ik kan je zeggen, dit had ik veel eerder moeten doen!

Pluggerz Custom-Fit Sleep Side Sleeper

Ik heb mijn oordoppen bij Beter Horen laten maken en heb gekozen voor de sleep side slaapdoppen. Ik slaap op mijn zij en deed daarom vaak maar één oordop in omdat de meeste standaard oordoppen uitsteken en je dus niet op je oor kunt liggen. Als je je omdraait zou je de oordop moeten verwisselen, wat gewoon niet te doen is. De Pluggerz Custom-Fit Sleep Side Sleeper oordoppen steken niet uit en zijn gemaakt van siliconen materiaal waardoor ze soepel meebewegen als je op je oor ligt. De doppen bevatten een uniek filter dat ervoor zorgt dat hinderlijke geluiden wegvallen zonder je oor helemaal af te sluiten. Een klein gaatje in de oordoppen voorkomt dat de doppen vacuüm worden gezogen.Geluiden als je wekker, alarm, rookmelder of bijvoorbeeld een huilend kind komen wel gewoon binnen waardoor de doppen ook nog eens veilig zijn en je met een gerust hart kunt gaan slapen.

Ik heb de oordoppen nu bijna een week in gebruik. De eerste twee nachten heb ik even moeten wennen, maar de afgelopen vier nachten heb ik voor het eerst sinds jaren weer hele nachten doorgeslapen. Wat een uitkomst!

Prijs en levertijd

Ik heb niet voor niks zolang getwijfeld, want de oordoppen zijn niet goedkoop. Een setje op maat gemaakte slaapdoppen kost €119,95. Voor €14,95 extra ben je twee jaar lang verzekerd tegen verlies of diefstal. Voor het laten maken van de oordoppen dien je een afspraak te maken. Hierna duurt het ongeveer 1,5 tot 3 weken voordat je ze op kunt halen en heerlijk kunt gaan slapen!

Voor meer informatie, zie de website van Pluggerz!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s