Volkoren spaghetti met spinazie, tomaat, garnalen en pijnboompitten

IMG_0372.JPG

Diner
2-3 personen

Ingrediënten

  • 300 gram spaghetti
  • 500 gram spinazie
  • 3 trostomaten
  • 1 bakje (150 gram) garnalen
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 gram pijnboompitten
  • Olijfolie (hoeveelheid naar wens)

Bereiding

  1. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Snijd de knoflook fijn en de tomaten in kleine stukjes
  3. Doe wat olie in een hapjespan en bak de spinazie totdat deze is geslonken
  4. Voeg de tomaten, knoflook en de garnalen toe en bak nog even mee
  5. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een andere pan
  6. Voeg vervolgens de spaghetti en wat olijfolie toe, roer alles goed doorelkaar
  7. Schep de spaghettie met alle ingrediënten in diepe borden en verdeel de pijnboompitten erover
  8. Eet smakelijk!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s