Appelsap met gember en citroen

IMG_0271

Voor dit heerlijk frisse en gezonde sapje heb je een slowjuicer of sapcentrifuge nodig.

Ingrediënten (voor 2 glazen)

  • 4 grote appels
  • 1/2 citroen
  • Stuk gember (hoeveelheid naar wens)

Bereiding

Snijd de ingrediënten in grove stukken en doe ze één voor één in de slowjuicer of sapcentrifuge. Ik heb zelf alleen de gember geschild. De schil van de appel en citroen heb ik eromheen gelaten aangezien daar juist de meeste vitaminen in zitten en het grootste gedeelte toch achterblijft in het apparaat.

Zoals je op de foto kunt zien kan er (na een tijdje) een schuimlaag ontstaan. Wanneer je hier niet van houdt, roer dan nog even voordat je gaat drinken.

Cheers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s