Quinoa salade met spinazie, noten en sojasaus

IMG_20160713_132359.jpg

Diner of lunch
2 tot 3 personen

Ingrediënten

  • 75 gram rode quinoa
  • 100 gram rucola melange
  • 100 gram spinazie
  • 1/2e komkommer
  • 150 gram paprika rauwkost
  • 50 gram witte amandelen
  • 50 gram walnoten
  • 50 gram pistachenoten
  • 150 gram sojabonen (diepvries)
  • Sojasaus (hoeveelheid naar wens)

Bereiding

  1. Bereid de quinoa volgens de verpakking
  2. Kook de (bevroren) sojabonen in een paar minuten gaar in gezouten water
  3. Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakjes
  4. Hak de noten wat kleiner
  5. Meng alle ingrediënten (behalve de sojasaus) door elkaar
  6. besprenkel met de sojasaus
  7. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s