Snelle spinaziestamppot van zoete aardappel

IMG_20160620_185513

Diner
2 personen

Ingrediënten

  • 2 grote zoete aardappels
  • 500 gram spinazie
  • 2 of 4 biologische rundersaucijsjes (of rundervinken)

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in grove stukken
  2. Kook de aardappelen in een pan met ruim kokend water totdat je er makkelijk met een vork in kunt prikken
  3. Bak ondertussen in een koekenpan de rundersaucijsjes gaar
  4. In een andere pan bak je de spinazie totdat deze is geslonken
  5. Giet de zoete aardappelen af (bewaar evt. een klein beetje kookvocht om de stamppot tijdens het stampen wat smeuïger te maken)
  6. Stamp de aardappelen met een pureestamper tot een smeuïg geheel en voeg de spinazie toe
  7. Roer alles goed door elkaar
  8. Serveer de stamppot met de rundersaucijsjes
  9. Eet smakelijk!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s