Volkoren wraps met kipsalade en guacamole

IMG_20160622_130940

Diner
4 personen

Ingrediënten

  • 8 volkoren wraps
  • 300 gram kipfilet
  • 1 rode ui
  • 2 avocado’s
  • 1 limoen (of een flesje limoensap)
  • ½ komkommer
  • 3 tomaten
  • 1 blikje mais
  • 1 teentje knoflook

Bereiding kipsalade

  1. Snijd de kipfilet in stukjes en bak rondom bruin.
  2. Snijd de rode ui fijn en bak de helft mee met de kip, doe de andere helft in een kom.
  3. Was de komkommer en tomaten en snijd deze in stukjes.
  4. Meng de komkommer, de helft van de tomaat en de mais in een aparte kom.
  5. Voeg de kip en de gebakken ui toe en roer door elkaar.

Bereiding guacamole

  1. Schil de avocado’s en snijd deze eventueel in stukken.
  2. Voeg de avocado en de andere helft van de tomaat toe aan de rode ui.
  3. Stamp alles fijn met een puree stamper (het kan eventueel ook met een staafmixer of blender, maar ik vind persoonlijk een wat grovere guacomole veel lekkerder).
  4. Pers de limoen en de knoflook en voeg het sap en de knoflook toe aan de guacamole.
  5. Roer alles nog eens goed door elkaar.

Bereiding wraps

  1. Bereid de wraps zoals op de verpakking staat vermeld.
  2. Schep een flinke schep quacamole op de wrap.
  3. Voeg daarna wat kipsalade toe en rol of vouw de wrap zoals jij het wil!

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s