In the pocket!

Na al die dagen, avonden en weekenden met de neus in de boeken te hebben gezeten, mag ik mijzelf nu eindelijk voedingsdeskundige noemen. Voedingsdeskundige klinkt alleen zo.. deskundig, dus ik noem het liever voedingscoach.
Mijn doel is mensen te helpen en te motiveren om gezonder te gaan leven en daardoor (een aantal) kilo’s te verliezen, weer fijn te kunnen poepen, meer energie te hebben en weer lekker in hun lijf te zitten. Een mooie huid, sterke nagels en glanzende haren is zeker geen vervelende bijkomstigheid.

Op dit blog zal ik zo nu en dan een leuk, gezellig verhaaltje plaatsen, waar je ook nog eens wat van opsteekt.
Het leukste zou zijn als ik hier vragen van lezers kan beantwoorden. Dus schaam je niet, iedereen is continu met eten en zijn lichaam bezig, dus je bent echt niet de enige. Het is toch alleen maar makkelijk om nou eindelijk eens niet meer te twijfelen of chocola nou wel of niet goed voor je is? Dus brand los zou ik zeggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s